Tinerii cu dizabilități de la Pinochio își câștigă independența printr-un parteneriat încheiat între ASSOC și firma BSG

Centrul Pinochio Carbunari - parteneriat BSG

Câteva mii de magneți de frigider confecționați de tinerii cu dizabilități din Centrul Pinochio de la Cărbunari și Centrul de Zi ASSOC Baia Mare vor fi oferiți pe tot parcursul lunii iunie de firma BSG Amanet & Exchange.

Magneții sunt rezultatul unui parteneriat încheiat între BSG Baia Mare și Asociația ASSOC, care a presupus angajarea unora dintre tinerii cu dizabilități tocmai pentru un tip de activități pe care aceștia să le poată face în ciuda handicapului lor. Micile obiecte vor fi împărțite clienților BSG în cadrul unei campanii dedicate Zilei Copilului.

Nu este pentru prima dată când au loc asemenea activități împreună cu tinerii pe care ASSOC îi are în grijă. Parteneriatul cu BSG, care este deja de durată, este și un exemplu de bună practică, care întârește ideea că persoanele cu handicap se pot face utile și chiar își pot câștiga independența materială.

Pinochio este un centru de reabilitare şi dezvoltare pentru persoane cu dizabilităţi coordonat de Asociația ASSOC, iar BSG este firma de amanet nr. 1 din România, cu agenții în aproape toate județele.

Centrul Pinochio Carbunari - parteneriat BSG