Birou Unic fix si mobil de Angajare

By martie 20, 2012 decembrie 7th, 2015 Comunicate de presă

Eveniment cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Titlul proiectului: RESCUE- Înființarea unei Rețele de Economie Socială destinată integrării profesionale a persoanelor cu dizabilități, pornind de la experiențe și bune practici în Uniunea Europeană

Cod subactivitate: 6.4.: Promovarea birourilor unice de angajare în plan local și regional

Baia Mare, 20 Martie 2012

COMUNICAT DE PRESĂ

Eveniment de promovare a Biroului Unic fix şi mobil de

Angajare pentru Persoanele cu Dizabilităţi

 

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC a înființat în cadrul proiectului „RESCUEÎnființarea unei Rețele de Economie Socială destinată integrării profesionale a persoanelor cu dizabilități, pornind de la experiențe și bune practici în Uniunea Europeană”, Biroul Unic fix și mobil de Angajare, pentru persoane cu dizabilități.

Deschiderea oficială a Biroului va fi marcată, joi, 22 martie, la sediul ASSOC, Bd. Unirii nr.28, începând cu ora 11:00.

Serviciile Biroului Unic fix şi mobil de angajare se adresează:

– persoanelor cu dizabilităţi din regiune, aflate în căutarea unui loc de muncă;

– persoanelor din alte grupuri vulnerabile respectiv în situații de dificultate;

– companiilor care doresc să angajeze persoane cu dizabilităţi.

Prin serviciile furnizate ne propunem consilierea și orientarea profesională a cel puțin 270 de persoane și facilitarea accesului acestora pe piața muncii, concomitent cu servicii gratuite de consiliere și consultanță destinate companiilor, în vederea angajării și integrării la locul de muncă a persoanelor din grupuri vulnerabile.

Ne vor fi alături partenerii din cadrul proiectului, Federația ONPHR – Organizația Națională a Persoanelor cu Handicap din România, reprezentanți ai autorităților publice locale – D.G.A.S.P.C. și A.J.O.F.M. Maramureș, reprezentanți ai furnizorilor de servicii de ocupare și ai persoanelor cu dizabilități din Maramureș.

Persoană de contact:

Monica Petky

Expert comunicare

Tel: 0752.231.404

Fax: 0362 – 405.101

e-mail: monica.petky@assoc.ro

www.assoc.ro