Dublu eveniment 8-9 decembrie 2011

By decembrie 8, 2011 decembrie 7th, 2015 Știri și evenimente

Lansare Birou Asistență Postdetenție – Eveniment desășurat în cadrul proiectului „Creșterea calității vieții persoanelor ce părăsesc penitenciarul prin dezvoltarea unor capacități cu efect asupra îmbunătățirii participării pe piața muncii”.

Evenimentul se desfîșoară pe parcursul a două zile, 8-9 decembrie 2011 – Agendă eveniment

Lansare ASSOC, Întreprindere socială – Restaurant & Catering

În 9 decembrie 2011 are loc evenimentul dedicat lansării celei de-a doua structuri de economie socială, înființată în cadrul organizației prin proiectul ”Dezvoltarea de structuri ale economiei sociale in Regiunile Nord Vest, Sud Vest Oltenia si Vest”, cu numele de “Restaurant Social & Catering”.

“Restaurant Social & Catering” funcționează în incinta sediului organizației din Baia Mare, B-dul Unirii nr. 28 și are pentru început 8 angajați, recrutați din rândul persoanelor cu dificultăți de integrare pe piața muncii.

Domeniul de activitate al întreprinderii sociale, nu a fost ales întâmplător. Am apreciat că va oferi contextul potrivit pentru ca angajații acesteia să aibă posibilitatea de a interacționa direct cu un număr cât mai mare de clienți, atât prin intermediul restaurantului cât si al activităților de catering.

O manifestare cât mai vădită a abilităților și capacităților persoanelor, pentru moment considerate vulnerabile, sperăm sa influențeze semnificativ percepțiile defectuoase ale populației în general și ale angajatorilor în particular, cu privire la angajarea acestor grupuri.

În ceea ce privește beneficiile întreprinderii ”Restaurant Social & Catering” este important să știm că banii obtinuți din vânzări nu sunt orientați înspre acționari ci înspre susținerea locurilor de muncă create în întreprindere, înspre dezvoltarea întreprinderii și înspre finanțarea serviciilor sociale de care are nevoie comunitatea.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru de promovare a economiei și responsabilității sociale.

Agendă eveniment