Invitatie – Conferinta inchidere proiect „Dezvoltarea de structuri ale economiei sociale in Regiunile Nord Vest, Sud Vest Oltenia si Vest”

By mai 29, 2013 decembrie 8th, 2015 Știri și evenimente

INVITAȚIE

Conferinţă de presă închidere proiect

 

Asociaţia Profesională Neguvernamantală de Asistenţă Socială ASSOC Baia Mare anunţă organizarea conferinței de presă dedicată închiderii proiectului POSDRU/84/6.1/S/50240 – “Dezvoltarea de structuri ale economiei sociale în Regiunile Nord Vest, Sud Vest Oltenia și Vest”, implementat pe o perioada de 3 ani, începând cu 1 iunie 2010.

Evenimentul va avea loc joi, 30 mai 2013, începând cu orele 13:00, în incinta întreprinderii sociale înființate prin proiect, “Restaurant Social & Catering – ASSOC” din Baia Mare, B-dul Unirii nr 28.

În cadrul conferinței vor fi prezentate obiectivele, activităţile, rezultatele obținute și detalii cu privire la grupul țintă, beneficiar al proiectului.

Alături de Asociaţia ASSOC, parteneri în implementarea proiectului sunt: Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Vâlcea, Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Arad şi Societatea de Servicii Sociale și de Sănătate SZOCEG din Ungaria.

Proiectul a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în cadrul axei prioritare “Promovarea incluziunii sociale”, DMI 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale”.

Grupul țintă al proiectului a inclus un număr de 2460 de persoane vulnerabile, un număr de 135 de membrii de personal din instituţii rezidenţiale cu obiect de activitate în asistenţă socială şi un număr de 240 de formatori şi specialişti implicaţi în economia socială și manageri de întreprinderi sociale.

Prin intermediul activităţilor proiectului s-au atins următoarele obiective:

  1. Facilitarea accesului pe piaţa muncii a 2460 de persoane vulnerabile din 3 regiuni de dezvoltare, Nord Vest, Sud Vest Oltenia şi Vest;
  2. Conştientizare cu privire la conceptul de economie socială;
  3. Dezvoltarea a 3 centre regionale de resurse ale economiei sociale în municipiile Baia Mare, Râmnicu Vâlcea și Arad;
  4. Înființarea de întreprinderi sociale.

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă aşteptăm cu drag.

Preşedinte ASSOC

Florian Salajeanu

Email assoc@assoc.ro, Tel 0262.222.226

INVITATIE