Poti arata ca iti pasa in nenumarate feluri … de mancare !

By aprilie 9, 2012 decembrie 7th, 2015 Campanii

2013

Maria si Marcel Stanciu – 24.03.2013

Cu sufletul deschis și zambete pe buze a ajuns la sediul ASSOC sculptorul Marcel Stanciu, alături de soția sa. Cei doi au răspuns invitației de a se implica în campania dedicată integrării sociale a tinerilor cu dizabilități.

Înarmați cu toate ingredientele necesare, cei doi invitați au demonstrat că și bucătăria este o artă.

Marcel Stanciu, membru al Uniunii Artistilor Plastici Baia Mare, și Maria Stanciu, profesoară de pedagogie la Palatul Copiilor, au pregătit cu mult drag o mâncare de post, respectiv orez cu ciuperci și legume, asortate cu murături, pentru beneficiarii instituției, care s-au declarat mai mult decât multumiți de gustarea primită.

Galerie foto

Felician Cerneștean și Cosmin Mesaroș – 14.03.2013

“O lecție de viață”, așa numește consilierul județean Felician Cerneștean experiența trăită în bucătăria ASSOC, alături de Cosmin Mesaros, redactor-șef al cotidianului Informația Zilei. Cei doi au făcut echipa pentru a demonstra celor din jur că nu este deloc greu să aduci un zâmbet pe buzele celor mai puțin norocoși în viață.

Mămăligă cu brânză și jumari, mâncare preparată cu multă afecțiune, aceasta a fost surpriza oferită tinerilor cu dizabilități.

Mulțumim invitaților noștri pentru atenția cu care i-au tratat pe tinerii din Centru și pentru exemplul frumos pe care l-au dat comunității.

Galerie foto

2012

Consilierul judetean Gavril Ardusatan a gatit in bucataria ASSOC pentru tinerii cu dizabilitati care frecventeaza Centrul de Zi din cadrul institutiei. Prin acest gest, Ardusatan s-a alaturat celor care lupta pentru integrarea sociala a persoanelor din grupuri defavorizate.

Galerie foto

Evenimentele dedicate sensibilizării cu privire la integrarea socială a persoanelor din grupuri defavorizate continuă. De această dată, Lavinia Orzac, director adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, a fost invitată pentru a le găti tinerilor cu dizabilități care frecventează Centrul de Zi ASSOC.

Mulțumită de rezultatele sesiunii de gătit, Lavinia Orzac a luat prânzul la masa tinerilor, tocmai în Centrul de Zi ASSOC. Beneficiarii au fost încântați de mancarea primită, astfel că mulți dintre ei au cerut o a doua porție.

Galerie foto

Joi, 24 mai, 2012, tinerii cu dizabilitati care frecventeaza Centrul de Zi din cadrul ASSOC au avut parte de un invitat special care le-a pregatit pranzul si le-a oferit cateva informatii din culisele televiziunii eMaramures. In cadrul evenimentelor dedicate sensibilizarii cu privire la integrarea sociala a persoanelor din grupuri defavorizate Romeo Dobocan, director editorial al trustului eMM, s-a alaturat persoanelor publice care sustin incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati.

GALERIE FOTO

Joi, 3 mai 2012, doamna Sorina PINTEA, manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare a pregătit micul dejun pentru tinerii din Centrul de Zi ASSOC.

De această dată am savurat un preparat pe cât de inedit, pe atât de gustos: plăcintă cu pește.

Mulțumim doamnei Pintea pentru implicare și atenția cu care i-a tratat pe fiecare dintre tinerii din Centru de Zi.

GALERIE FOTO

9 aprilie 2012, dnul Primar Catalin Chereches a pregatit un mic dejun special pentru tinerii cu dizabilitati din Centru de Zi ASSOC.

Actiunea, a fost prima dintr-o serie de astfel de evenimente, cu personalitati locale si nu numai, cu scopul de a atrage atentia asupra importantei si necesitatii incluziunii sociale a persoanelor din grupurile defavorizate.

GALERIE FOTO

O Campanie de Responsabilitate Socială ASSOC

Campania are ca scop sensibilizarea comunității locale cu privire la incluziunea socială a grupurilor defavorizate