Suntem Angajatori ai Abilităţii, daca suntem şi cei mai buni aflăm în 27 noiembrie !

By noiembrie 8, 2012 decembrie 7th, 2015 Știri și evenimente

Suntem Angajatori ai Abilităţii, daca suntem şi cei mai buni aflăm în 27 noiembrie !

Gala Persoanelor cu Dizabilităţi, eveniment ajuns la cea de-a 3-a ediţie, este organizată de Active Watch-Agenţia de Monitorizare a Presei, Fundaţia Motivation Romania şi are coproducator postul tv TVR 1.

ASSOC participă la categoria „Angajatorii Abilităţii”. Această categorie se adresează companiilor sau instituțiilor care au angajat persoane cu dizabilități și/sau s-au implicat în incluziunea lor pe piața muncii. Această categorie are ca scop încurajarea inițiativelor de angajare a persoanelor cu dizabilități pe piața liberă a muncii.
Am decis să participăm la această gala deoarece ASSOC derulează numeroase activităţi care pun accent pe incluziunea persoanelor cu dizabilităţi pe piaţa muncii şi implicit în societate. În ultimul an ASSOC a angajat 22 de persoane cu dizabilităţi şi continuăm să organizăm cursuri de formare pentru aceasta categorie şi să îi susţinem în găsirea şi păstrarea unui loc de muncă, fie că este în cadrul asociaţiei sau în cadrul altor firme/instituţii.

Gala va fi difuzată în 2 decembrie la TVR 1.

Profilul complet ASSOC în Gală

http://www.incluziune.org/competitie/candidati?item=e58aea67b01fa747687f038dfde066f6

Colegul nostru Emeric Biro candidat la categoria „Oameni cu desăvârşire”

“În ciuda problemelor de sănătate și a celor specifice dizabilității mele, am reușit să mă realizez și pe plan personal; sunt căsătorit de 6 ani. Am o soție și o fetiță frumoase și perfect sănătoase, care sunt mândria mea. Legat de realizările pe plan profesional, sunt angajat al asociației ASSOC din decembrie 2011,ca recepționer. Am bune abilități de utilizare a calculatorului,dobândite în urma cursului de formare profesională absolvit. Am propria nea mașină, pe care o și conduc.”

Profilul complet în Gală http://www.incluziune.org/competitie/candidati?item=761c7920f470038d4c8a619c79eddd62

Alături de Emeric la categoria Oameni cu desăvârşire participă si Francesca Griguţă

http://www.incluziune.org/competitie/candidati?item=d756d3d2b9dac72449a6a6926534558a

Sesiunea de vot pentru această categorie este deschisă în peioada 10 – 24 noiembrie.

Mulţumim tuturor celor care ne vor fi alături !