Targul Jucariilor ed.III – 1 iunie 2013

By mai 28, 2013 decembrie 7th, 2015 Știri și evenimente

Sâmbătă, 1 iunie 2013, la Sala de Sport a Liceului „Gh. Șincai” a avut loc ce-a de-a III-a ediție a Târgului Jucăriilor organizat de ASSOC, de aceasta dată în parteneriat cu Clubul Rotary Baia Mare 2005, Interact și Rotaract.

Copiii au putut vinde jucării, face schimb sau dona jucăriile pe care nu le mai folosesc.

Alte activități în cadrul Târgului: pictură pe față, atelier de pictură pe obiecte, ateliere pentru părinți.

Joi, 06.06.2013, la centrul de zi Casa Zambetelor din cadrul SACRO CUORE din Baia Mare, am asistat la o serbare foarte frumosa realizata de copii care frecventeaza acest centru de zi.

Dupa serbare atat cei 55 de copii au primit pizza, suc si inghetata, si cel mai important au primit jucariile donate cu ocazia Targului Jucariilor Editia a III a.

In plus fata de donatiile facute de copii la Targ am mai primit jucarii de la KIDS FOR KIDS si jucarii si reviste didactice de la Gradinita nr. 20 din Baia Mare.

Multumim membrilor Rotaract Baia Mare si Rotary Club Baia Mare 2005 pentru implicarea atat in actiunile de strangere a donatiilor (Targul de Jucarii ed.III 2013 si nu numai) cat si in actiunea de distribuire a donatiilor catre copiii de la Casa Zambetelor din cadrul SACRO CUORE din Baia Mare.