ASSOC, PENTRU FAPTE BUNE. FII SUSȚINĂTORUL NOSTRU!

2

click pe imaginea de mai sus


Donează 2% din impozit
Descarca Formularul 230

Munca noastră este dedicată suportului persoanelor cu handicap. Lucrăm pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii acestor persoane, pentru incluziunea lor socială şi economică şi pentru a le acorda şansa la o viaţă normală.

Cum realizăm asta?

Administrăm centre de zi pentru persoane cu dizabilităţi, o cantină şi un restaurant social, o întreprindere socială pentru fabricarea cutiilor de carton, unităţi protejate, proiecte cu finanţare europeană dedicate serviciilor sociale, un Centru de Evaluare şi Dezvoltare a abilităţilor de Muncă (CEDAM) dedicat evaluării persoanelor cu dizabilităţi în vederea integrării sociale şi în piaţa muncii şi multe alte activităţi cu caracter social.

Pentru ce utilizăm donaţii?

ASSOC este organizaţie cu personalitate juridică fără scop patrimonial înfiinţat conform legislaţiei din România. Toate veniturile realizate din proiecte, întreprinderi sociale sau alte activităţi sunt direcţionate către servicii adresate persoanelor cu dizabilităţi şi persoanelor provenite din grupuri vulnerabile precum şi pentru sustenabilitatea programelor şi strategiilor pe care ASSOC le desfăşoară.

Donaţiile făcute de persoanele fizice şi juridice vor fi direcţionate integral în susţinerea activităţilor menţionate mai sus şi pentru susţinerea unor cazuri sociale din rândul beneficiarilor organizaţiei şi din comunitate într-un mod cât mai transparent şi conform obiectivelor asumate de către ASSOC.

  Donaţii prin plata cu card online

Pentru a dona completaţi formularul de mai jos şi apăsaţi butonul „Trimite Informaţiile”. Veţi fi redirecţionat către pagina de procesare a plăţii PayU. ASSOC nu reţine informaţii despre carduri.


Vreau sa donez


Sunt de acord cu "Termenii si conditiile"

logos

  Donaţii prin PayPal

original

Apăsând butonul „donate” de mai jos veţi fi redirecţionaţi către pagina PayPal de procesare a plăţilor. În această pagină puteţi introduce orice sumă în Euro pe care doriţi să o donaţi către ASSOC.

  Donaţii prin virament bancar

Puteţi face donaţii ca persoană fizică direct în contul bancar al ASSOC. În acest sens informaţiile necesare unei plăţi sunt următoarele:

Beneficiar: ASOCIATIA ASSOC

Cont bancar: RO42 RZBR 0000 0600 1283 6714

Raiffeisen Bank

Detalii tranzacţie: „donaţie”

Dacă doriţi să faceţi o donaţie ca persoană juridică vă rugăm să ne contactaţi.

Persoane de contact

Flavia Bîrle – flavia.birle@assoc.ro

Bianca Pricop Sălăgean – bianca.pricop@assoc.ro

Program: Luni – Vineri,   08:00 – 16:00

Adresă: ASSOC, strada Rachetei nr. 3, Baia Mare, Maramureș, cod poștal 430204

 Tranzacţiile efectuate prin metodele de mai sus sunt guvernate de condiţiile menţionate aici:   Termeni si condiţii

Sumele donate prin intermediul instrumentelor de mai sus sunt scutite de taxare şi TVA conform legislaţiei din România.

Website-ul www.assoc.ro este administrat de Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC cu sediul în Str. Rachetei, Nr. 3 (fost Bd. Unirii, Nr. 28), Baia Mare, Jud. Maramureş, înregistrată în Registrul Naţional ONG cu nr. 1049/A/1995, CUI RO 7930701.