Donaţii prin PayPal

original

Apăsând butonul „donate” de mai jos veţi fi redirecţionaţi către pagina PayPal de procesare a plăţilor. În această pagină puteţi introduce orice sumă în Euro pe care doriţi să o donaţi către ASSOC.

  Donaţii prin virament bancar

Puteţi face donaţii ca persoană fizică direct în contul bancar al ASSOC. În acest sens informaţiile necesare unei plăţi sunt următoarele:

Beneficiar: ASOCIATIA ASSOC

Banca Comercială Română

Detalii tranzacţie: „donaţie”

Cont bancar RON: RO67 RNCB 0182 0341 2867 0040

Cont bancar EUR: RO71RNCB 0182 0341 2867 0065

Cont bancar USD: RO44RNCB 0182 0341 2867 0066

 

Dacă doriţi să faceţi o donaţie ca persoană juridică vă rugăm să ne contactaţi.

AFLA CUM POȚI DONA 3,5% DIN IMPOZITUL ANUAL

ASSOC, pentru fapte bune. Fii susținătorul nostru!

Munca noastră este dedicată suportului persoanelor cu dizabilități și altor grupuri vulnerabile (tineri, vârstnici, persoane refugiate etc.). Lucrăm pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii acestora, pentru incluziunea lor socială şi economică şi pentru a le acorda şansa la o viaţă normală.

Pentru ce utilizăm donaţii?

Donaţiile primite sunt direcţionate spre susţinerea activităţilor din Centrul de Zi pentru Tineri cu Dizabilități ASSOC, Centrul Rezidențial Pinochio din Cărbunari, Cantina Socială, precum și alte proiecte umanitare pe care le inițiem sau pe care le susținem în parteneriat cu alte organizații.

Cine suntem noi?

ASSOC este organizaţie de utilitate publică, cu personalitate juridică fără scop patrimonial înfiinţată conform legislaţiei din România. Toate veniturile realizate din proiecte, întreprinderi sociale sau alte activităţi sunt direcţionate către servicii adresate persoanelor cu dizabilităţi şi persoanelor provenite din grupuri vulnerabile, precum şi pentru sustenabilitatea serviciilor sociale pe care ASSOC le desfăşoară.

Persoane de contact

Flavia Bîrle – flavia.birle@assoc.ro

Bianca Pricop Sălăgean – bianca.pricop@assoc.ro

Program: Luni – Vineri,   08:00 – 16:00

Adresă: ASSOC, strada Rachetei nr. 3, Baia Mare, Maramureș, cod poștal 430204

 Tranzacţiile efectuate prin metodele de mai sus sunt guvernate de condiţiile menţionate aici:   Termeni si condiţii

Sumele donate prin intermediul instrumentelor de mai sus sunt scutite de taxare şi TVA conform legislaţiei din România.

Website-ul www.assoc.ro este administrat de Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC cu sediul în Str. Rachetei, Nr. 3 (fost Bd. Unirii, Nr. 28), Baia Mare, Jud. Maramureş, înregistrată în Registrul Naţional ONG cu nr. 1049/A/1995, CUI RO 7930701.

Platile cu card bancar sunt procesate si securizate prin Netopia.