Afla cum poti dona 3,5% din impozit
Descarca Formularul 230

INSTRUCȚIUNI DE COMPLETARE pentru Formularul 230

ASSOC, pentru fapte bune. Fii susținătorul nostru!

Munca noastră este dedicată suportului persoanelor cu handicap. Lucrăm pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii acestor persoane, pentru incluziunea lor socială şi economică şi pentru a le acorda şansa la o viaţă normală.

Pentru ce utilizăm donaţii?

Donaţiile primite sunt direcţionate spre susţinerea activităţilor din Centrul de Zi pentru Tineri cu Dizabilități ASSOC, Centrul Rezidențial Pinochio din Cărbunari, precum și alte proiecte umanitare pe care le inițiem sau pe care le susținem în parteneriat cu alte organizații.

Cine suntem noi?

ASSOC este organizaţie cu personalitate juridică fără scop patrimonial înfiinţat conform legislaţiei din România. Toate veniturile realizate din proiecte, întreprinderi sociale sau alte activităţi sunt direcţionate către servicii adresate persoanelor cu dizabilităţi şi persoanelor provenite din grupuri vulnerabile precum şi pentru sustenabilitatea programelor şi strategiilor pe care ASSOC le desfăşoară.

  Donaţii prin plata cu card online

Pentru a dona completaţi formularul de mai jos şi apăsaţi butonul „Trimite Informaţiile”. Veţi fi redirecţionat către pagina de procesare a plăţii PayU. ASSOC nu reţine informaţii despre carduri.


  Vreau sa donez


  Sunt de acord cu "Termenii si conditiile"

  logos

    Donaţii prin PayPal

  original

  Apăsând butonul „donate” de mai jos veţi fi redirecţionaţi către pagina PayPal de procesare a plăţilor. În această pagină puteţi introduce orice sumă în Euro pe care doriţi să o donaţi către ASSOC.

    Donaţii prin virament bancar

  Puteţi face donaţii ca persoană fizică direct în contul bancar al ASSOC. În acest sens informaţiile necesare unei plăţi sunt următoarele:

  Beneficiar: ASOCIATIA ASSOC

  Cont bancar: RO67 RNCB 0182 0341 2867 0040

  Banca Comercială Română

  Detalii tranzacţie: „donaţie”

  Dacă doriţi să faceţi o donaţie ca persoană juridică vă rugăm să ne contactaţi.

  Persoane de contact

  Flavia Bîrle – flavia.birle@assoc.ro

  Bianca Pricop Sălăgean – bianca.pricop@assoc.ro

  Program: Luni – Vineri,   08:00 – 16:00

  Adresă: ASSOC, strada Rachetei nr. 3, Baia Mare, Maramureș, cod poștal 430204

   Tranzacţiile efectuate prin metodele de mai sus sunt guvernate de condiţiile menţionate aici:   Termeni si condiţii

  Sumele donate prin intermediul instrumentelor de mai sus sunt scutite de taxare şi TVA conform legislaţiei din România.

  Website-ul www.assoc.ro este administrat de Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC cu sediul în Str. Rachetei, Nr. 3 (fost Bd. Unirii, Nr. 28), Baia Mare, Jud. Maramureş, înregistrată în Registrul Naţional ONG cu nr. 1049/A/1995, CUI RO 7930701.