Pentru pregătirea implementării activităților din cadrul proiectului „PROTECT, SUPORT, EMPOWER HUMAN TRAFFICKING VICTIMS IN ROMANIA – PSEV”, derulat prin Fondul Român de Dezvoltare Socială, am început procesul de selecție a persoanelor care să facă parte din echipa de implementare.

Astfel, în perioada următoare se așteaptă CV-uri pe mailul asociației din partea persoanelor care apreciază că se încadrează profesional pentru următoarele poziții, disponibile pentru 9 luni câte 8 ore/zi, cu excepția postului de web designer, care are alocată o normă de 4 ore/zi:

MANAGER PROIECT- Activitate managerială- Actiuni directe cu refugiaţii ucraineni, prevenirea/ sprijin impotriva traficului de persoane. Actiuni/campanii de prevenire şi informare privind pericolul traficului de persoane cu instituţii, organizaţii, persoane aflate în contact direct cu refugiaţii ucraineni.

ASISTENT SOCIAL – Actiuni directe cu refugiaţii ucraineni, prevenirea/ sprijin impotriva traficului de persoane.

TRADUCATOR (studii medii) – Asigură buna comunicare între membrii echipei și refugiații ucrainieni, atât în teren, cât și în alte situații care se vor impune.

PSIHOLOG – Actiuni directe cu refugiaţii ucraineni, prevenirea/ sprijin impotriva traficului de persoane.

EXPERT IMPLEMENTARE – Actiuni directe cu refugiaţii ucraineni, prevenirea/ sprijin impotriva traficului de persoane. Actiuni/campanii de prevenire şi informare privind pericolul traficului de persoane cu instituţii, organizaţii, persoane aflate în contact direct cu refugiaţii ucraineni.

SPECIALIST RELATII PUBLICE – Actiuni/campanii de prevenire şi informare privind pericolul traficului de persoane cu instituţii, organizaţii, persoane aflate în contact direct cu refugiaţii ucraineni / Activităţi de comunicare, marketing.

OPERATOR Call Center – Răspunde și gestionează apelurile primite la call-center, în funcție de situație.

DESIGNER PAGINI WEB – Înființează și administrează site-ul dedicat proiectului.

Proiectul „PROTECT, SUPORT, EMPOWER HUMAN TRAFFICKING VICTIMS IN ROMANIA – PSEV” are ca obiectiv principal prevenirea traficului și abuzurilor prin informarea refugiaților ucrainieni, dar și a celor care interacționează cu aceștia.