Asociația ASSOC se alătură campaniei România vrea autostrăzi

By martie 7, 2019Știri și evenimente

Asociația ASSOC se alătură campaniei România vrea autostrăzi. Vineri, 15 martie, vom suspenda activitatea timp de 15 minute, începând cu ora 15.00.

Clienților Restaurant Social&Catering ASSOC le vom cere să fie înțelegători, dar și solidari cu noi și cu restul românilor care cred că lipsa infrastructurii este o problemă care ne afectează direct.

În activitatea noastră prețuim omul și știm cât de important este să răspunzi la problemele acestuia în timp util. Degeaba vii cu rezolvări când nu mai e nevoie. Tocmai de aceea considerăm că e momentul pentru unitate.

Îi transmitem și aici încurajările noastre lui Stefan Mandachi, inițiatorul campaniei, pentru că ne-ar lua ceva timp să ajungem la el, la Suceava, pe un DN18 care de ani de zile e în reparații.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni și a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova. El le-a cerut românilor ca vineri, 15 martie, de la ora 15.00, să își întrerupă activitatea pentru 15 minute în semn de protest la modul în care statul romn gestionează problema infrastructurii rutiere în România.