ASSOC lansează campania “23 de fapte bune”

ASSOC a lansat campania “23 de fapte bune”. Este o campanie inițiată la aniversarea asociației, care în 13 noiembrie 1995 a luat ființă la inițiativa câtorva studenți ai secției de Asistență Socială din Universitatea de Nord Baia Mare. Tinerii și-au propus să ofere sprijin celor cu care soarta n-a fost darnică, iar de atunci perseverează în misiunea de ajutorare a persoanelor cu dizabilități.

Fiecare om din ASSOC s-a străduit, din 1995 încoace, să facă bine și de cele mai multe ori a reușit, chiar dacă greutățile n-au lipsit. “Ușor n-a fost niciodată. O calitate a noastră este aceea că atunci când ne apucăm de un lucru, perseverăm până când reușește. N-am abandonat niciodată”, spune Florian Sălăjeanu, președintele ASSOC.

În cei 23 de ani de activitate, în urma fiecărui membru din asociație a rămas măcar un lucru bine făcut, iar acum ASSOC este printre cele mai active organizații naționale în domeniul economiei sociale și furnizării de servicii sociale.

Echipa ASSOC continuă să creadă că întotdeauna este loc de mai bine și că inclusiv faptele mici în aparență pot produce schimbări pe termen lung. Așadar, într-un moment special, am lansat campania prin care să sporim faptele bune și să-i încurajăm pe cei din jur să le facă, pentru că, până la urmă, aceasta este sinea omului.

Important este să fim cât mai mulți, pentru că împreună putem face mai bine și mai repede. Am constatat acest lucru chiar la aniversarea asociației, când, colegii din ASSOC, am strâns rândurile pentru o faptă bună. Mulțumirea sufletească a fost răsplata și sursa energiilor pentru următoarele acțiuni.

Am întocmit și o listă de fapte bune pe care o lăsăm deschisă, pentru că vă invităm să adăugați la ea și altele. Vom anunța și public ce ne propunem pe viitor, pentru că, poate, se va găsi cineva să se alăture cauzelor pe care urmează să le susținem. De asemenea, așteptăm să completați lista faptelor bune.