Asociația ASSOC recrutează un consilier certificat de orientare în carieră. Locul de muncă vacant este disponibil în cadrul proiectului „TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD – Servicii integrate pentru o viață demnă”, iar scrisorile de intenție și CV-urile se pot depune în cel mult 15 zile de la data anunțului.

Echipa de proiect angajează un expert în servicii de ocupare și mediere pe piața muncii S, în cadrul echipei de proiect „TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD – Servicii integrate pentru o viață demnă”.

Persoanele interesate trebuie să dețină certificat de calificare Consilier orientare privind cariera (Cod COR 242306) și experiența specifică între 5 și 10 ani. Activitatea se desfășoară în localitatea Cheud, comuna Năpradea, județ Sălaj.

Persoanele interesate sunt invitate să ne trimită CV model Europass, semnat și datat pe toate paginile, copii după documentul de identitate, actele studii și certificatele de calificare în ocupația de consilier. Informații suplimentare se furnizează și telefonic, la numărul 0748 883 961.

Anunțul este valabil 15 zile de la publicare.