Comunicat de presa

COMUNICAT DE PRESĂ

BAIA MARE

10.04.2014

Direcția Generală de Asistentă Socială și Protecția Copilului Arad împreună cu Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare au deosebita plăcere, de a vă anunța că organizează prima Bursă a locurilor de muncă în cadrul proiectului cu titlul „Egalitate de șanse la o viată implinită”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Acţiunea va avea loc LUNI , 14 APRILIE 2014, începand cu ora 10:00, în cadrul Penitenciarului Timișoara, strada Popa Șapcă, nr. 7.

Bursa Locurilor de Muncă, împreună cu toate celelalte activități derulate în cadrul acestui proiect, este orientată în directia îmbunătățirii capacității de ocupare a persoanelor de etnie romă, propunandu-și să-i susțină în demersurile lor de ocupare a unui loc de muncă.

Persoanele private de libertate de etnie romă participante la acestă bursă au participat la programe de instruire – acces pe piața muncii și au absolvit cursuri de calificare în meseriile: lucrător finisor pentru construcții și lucrător în tâmplărie.

Participarea la eveniment este gratuită, iar organizatorii vor pune la dispoziția participanților, toate materialele necesare desfășurării în cele mai bune condiții a bursei.

Cu deosebită stimă,

Președinte ASSOC

Sălăjeanu Florian