Târgul locurilor de muncă – Vineri, 29 mai 2015, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad

By iunie 2, 2015 decembrie 7th, 2015 Știri și evenimente

Târgul locurilor de muncă – Vineri, 29 mai 2015, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad

 

Vineri, 29 mai 2015 a avut loc Târgul locurior de muncă organizat în cadrul proiectului cu titlul „Economie socială – implicare și responsabilitate” – POSDRU/168/6.1/S/145814.

Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Profesională de Asistenţă Socială ASSOC în cadrul Activității 2 – Furnizarea serviciilor de orientare și medierea locurilor de muncă, având ca scop îmbunătățirea competențelor de ocupare a persoanelor care fac parte dintr-o categorie socială vulnerabilă și susținerea acestora în demersul de ocupare a unui loc de muncă.Persoanele care fac parte dintr-ocategorie sociala vulnerabila sunt reprezentate de persoane cu dizabilitati, femei aflate in situatii de risc, familii monoparentale, familii care au mai mult de 2 copii si persoane de etnie roma.

In cadrul targului au participat un numar de 52 de beneficiari si 10 angajatori.  Beneficiarii au fost mediati/orientati de catre asistentii sociali înspre angajatorii corespunzatori (pentru a-si depune CV-ul si a comunica direct cu acestia)in functie de interese, competente si pregatire educationala/profesionala.

 

Actiunea a fost sustinuta de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013