18 ani de existenta ASSOC

By noiembrie 12, 2013 decembrie 8th, 2015 Știri și evenimente

Au trecut 18 ani de la înființarea ASSOC, 18 ani de muncă susținută și realizări în folosul beneficiarilor noștri. Am început dintr-o idee studențească și ne-am dezvoltat ca practicieni în asistență socială ”descoperind” practici și servicii existente în țările dezvoltate noi fiind încântați de ”caracterul inovator”….

Îmi amintesc de colegii care au muncit în timp în ASSOC, de miile de beneficiari ai serviciilor noastre, de zile și nopți nedormite cu gândul că nu avem resurse să trecem de ziua de mâine, de zeci de proiecte scrise aprobate și neaprobate, de răbdat frigul pătrunzător al iernilor grele, ploaia care curgea prin acoperiș, de vârstnici și copii singuri care priveau cu speranță la noi…….

Am acționat cu încredere că putem fi de folos cuiva cu ceva cât de cât și cu ajutorul lui Dumnezeu și a unor sponsori care au apărut în momentele cele mai critice am reușit să ajutăm și să ne dezvoltam ca organizație.

Suntem un produs 100% românesc cu o identitate puternică și o bună recunoaștere profesională la nivel național. Am dezvoltat servicii sociale inovative, am introdus concepte noi, am dezvoltat implicit profesia de asistent social și cel mai important lucru: am făcut și facem bine multor oameni.

Ce ne dorim în viitor? Să oferim locuri de muncă cât mai multor persoane cu dizabilități, să oferim servicii sociale de zi și rezidențiale persoanelor cu dizabilități și vârstnicilor, să ne bucurăm de fiecare zi lăsata de D-zeu pe acest pământ să respectăm valorile și demnitatea fiecărui om.

Vă invităm să ne treceți pragul de câte ori aveți nevoie indiferent din ce postură: fie că aveți ceva de invățat, fie că aveți ceva de oferit, fie că aveți nevoie de sprijin sau măcar o vorbă bună noi, echipa ASSOC vă stam la dispoziție.

Președinte ASSOC

Florian Sălăjeanu