Caru-cu-bunatati-Rosu

Asociația „La carul cu bunătăți” Turț este o Structură de Economie Socială care oferă servicii de catering pentru diverse evenimente, meniul zilei cu livrare la domiciliu, respectiv meniuri pentru instituții publice și societăți comerciale.

Conceptul Carul cu bunătăți a fost creat cu scopul de a aduce în comunitate o nouă opțiune de servire a mesei, sub formă de catering, cu cele mai gustoase preparate calde și reci tradiționale din zona Oașului. Pentru copiii din școli și grădinițe, pentru angajați sau pentru cei care sunt acasă și nu au timp să gătească, Carul cu bunătăți oferă posibilitatea servirii unei mese calde livrată exact la momentul potrivit. Pe de altă parte, Carul cu bunătăți oferă și servicii de catering pentru diverse evenimente, începând de la zile de naștere și până la nunți, botezuri sau înmormântări.

Meniul Carul cu bunătăți cuprinde gustări reci, ciorbe și mâncăruri calde pregătite după rețete specifice zonei Oașului. Sarmalele, umplutura cu carne sau pogăcelele sunt doar câteva dintre preparatele speciale cu care vor fi surprinși clienții Carul cu bunătăți.

Începând de la pregătirea preparatelor și până la organizarea de evenimente, serviciile oferite clienților se desfășoară la cele mai înalte standarde. În plus, venim în sprijinul tuturor categoriilor de clienți cu cele mai accesibile prețuri.

banner-catering-autoservire  banner-catering-meniu-carul-cu-bunatati-01  banner-catering-painici-paine-malai  banner-catering-turt-platou-mare-aperitive

Echipa Carul cu bunătăți

O echipă formată dintr-un bucătar-șef și un ajutor de bucătar va lucra zi de zi pentru a le oferi cele mai delicioase preparate clienților Carul cu bunătăți. Alături de ei vor fi doi agenți de vânzări care se vor ocupa de promovarea serviciilor de catering oferite de structura de economie socială.

Economia Socială, promovată în Turț

Asociația „La carul cu bunătăți” este o Structură de Economie Socială (SES) care face parte din proiectul „Economia socială – instrument de creștere a calității vieții”. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, axa prioritară nr. 6 „Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenție 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale”.

Contact

Rus Anamaria Mădălina-manager
Asociaţia “La carul cu bunătăţi”
P-ta eroilor nr 247, com Turt, Jud sm
Tel 0757 702 565
Mail: madalina.russ@yahoo.com