LOGO SES CATERING VINGA-01

Acest ONG are ca membri fondatori 2 asociatii din Baia Mare (ASSOC Baia Mare si CCF Baia Mare) si cel mai important membru Primaria Vinga reprezentata de domnul Negrei Ioan.

Suntem o asociatie care se bazeaza pe  reinvestirea profitului pentru a crea locuri de munca tot pentru persoane din grupul vulnerabil, sau probleme sociale chiar si cu dizabilitati. Putem avea in grupul nostru si voluntari. Drept dovada avem angajate 4 femei din grup vulnerabil dintre care una este bucatareasa sefa cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani lucrati in restaurat, o ajutoare de bucatar tanara care a facut parte din acel curs organizat pentru specializare in bucatarie si doua agente de vanzari care si ele au facut parte din curs.

Dupa cum ii spune si numele, oferim servicii de catering, livrari la domiciliu, mese festive.

Orice om sau firma care doreste sa comande meniul zilei sau sa organizeze orice fel de eveniment fie el revelion, masa de craciun, zi onomastica sau chiar pomana poate sa ne contacteze. Il putem ajuta!

Puteti comanda linistiti de la noi deoarece bucataria respecta in totalitate legile DSV si DSP in vigoare si este echipata la cel mai inalt nivel tehnologic

Informatii Contact

Vinga, nr 26, jud Arad
E-mail:
cateringvinga@gmail.com

Tel: 0787605293

Comenzi : 0728480474

Manager Catering Social Vinga

Popovici Cosmin

Tel. 0787605293
E-mail: cateringvinga@gmail.com

comenzi catering: 0728480474

Program: Luni – Vineri 08:00 – 16:00 comenzile se pot da pana in ziua livrarii la ora 11:00

[social_buttons]

I am text block. Click edit button to change this text.