A fost odată, într-o zi din vara anului 2019, o luptă între supereroii ASSOC. Echipa Neînfricaților, formată din tinerii cu dizabilități din Centrul de Zi ASSOC, s-a întâlnit cu Panterele Albe, iar confruntarea s-a încheiat cu zâmbetul pe buze, mai ales că invitatul de onoare, observator al meciului de fotbal, a fost chiar Cristian Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping. Gazde bune ne-au fost oficialii Liceului cu Program Sportiv, iar suporteri, colegii din ASSOC.

Meciul de fotbal “Confruntarea supereroilor”, desfășurat în 6 iunie, face parte din Turneul Prieteniei 2019, pe care dorim să îl prelungim tot anul. Așadar, toți cei care doresc să facă parte din echipa ASSOC ne pot scrie sau telefona. Partida de astăzi face parte din activitățile sportive în care sunt implicați tinerii cu dizabilități din Centrul de Zi. Aceștia sunt deja jucători cu experiență, pentru că echipa lor are mai multe jocuri la activ.

Căpitanul neoficial al echipei este Ovidiu Mureșean, cel care ne motivează pe toți să facem mișcare în aer liber. Toți colegii săi din centru sunt dedicați și prezenți oricând la activități în natură, iar asta se datorează și psihologilor Centrului de Zi ASSOC, care i-au convins pe tinerii cu dizabilități, dar și pe familiile acestora că viața unei persoane cu handicap nu trebuie să se limiteze la cei patru pereți ai casei.