S.C. HANDMADE TAILORING OCNA S.R.L. pune la dispozitie servicii de croitorie , broderie, reparatii si modificari ale  articolelor vestimentare sau altor articole textile. Executam la comanda orice produs sau model  pentru orice varsta, anotimp, eveniment , meserie sau perofesie si ne adresam atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

 

S.C. HANDMADE TAILORING OCNA  S.R.L. este infiintata ca si structura de economie sociala care urmareste imbunatatirea conditiilor de viata  si oferirea  de noi oportunitati  persoanelor dezavantajate  sau din categoriile vulnerabile.

jjj

Într-o lume în care imaginea contează, o vestimentație impecabilă creată exact pe măsura dumneavostră poate fi elementul care vă diferențiază. În acest sens, având în vedere că pe zi ce trece croitoria la comandă este tot mai căutată, venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu servicii de cea mai bună calitate, desfășurând servicii de croitorie, broderie, reparaţii şi modificări ale articolelor vestimentare, cât şi a altor tipuri de articole textile.

Croitorie la comandă
Croitorie la comandă
Ne ocupăm de confecționarea la comandă a ținutelor de zi, office sau de seară, de la rochii, fuste, bluze, pantaloni, cămăși și sacouri, la alte obiecte vestimentare, după un tipar propriu sau după un tipar creat în funcție de cerințele clientului.
În plus, în atelierul nostru confecționăm și lenjerii de pat, perdele sau draperii indiferent de dimensiuni;
Tarifele sunt individuale și se calculează în funcție de complexitatea comenzii, a gradului de dificultate și a timpului alocat pentru realizarea ei.
Retuș haine
Retuș haine
  • Retuș cămașă: scurtat mâneci cămașă, strâmtat cămașă și mâneci, scurtat cămașă, strâmtat cămașă (pense), mutat nasture cămașă;
  • Retuș pantaloni: scurtat, strâmtat/lărgit talie, modificat tur pantaloni, strâmtat pantaloni pe picior, schimbat fermoar, coborât betelie pantalon;
  • Retuș jeans: scurtat jeans cu tiv original, scurtat jeans fără a păstra tivul, strâmtat jeans pe picior și modificat tur jeans;
  • Retuș fustă: scurtat, strâmtat/lărgit fustă, schimbat fermoar;
  • Retuș sacou: scurtat/lungit mâneci sacou, strâmtat/lărgit sacou, schimbat/mutat nasture, închis șlițuri sacou, cusut batistă buzunar, scurtat sacou, strâmtat vestă, ridicat umeri sacou;
  • Retuș palton/trench: scurtat/lungit mâneci, scurtat, strâmtat și pus bride palton/trench;
  • Retuș rochie: scurtat rochie/rochie cu trenă/rochie cu fald /rochie cu mai multe straturi, scurtat căptușeală rochie, ridicat rochie pe umeri, scurtat bretele rochie, aplicat bretele rochie, cusut cupe, aplicat ștrasuri, făcut și aplicat fente, modificat drapaj, aplicat bride, strâmtat bust rochie cu ștrasuri, paiete, strâmtat bust rochie la fermoar, strâmtat bust rochie, închis decolteu, lărgit răscroitură mânecă, schimbat fermoar rochie.
Croitorie HoReCa și uniforme
Croitorie HoReCa și uniforme
Executăm o gamă largă de echipamente de lucru si textile pentru domeniul HoReCa și nu numai, cu materiale de calitate și confecționate cu grijă: feţe de masă, cearşafuri, perdele şi draperii, uniforme, salopete, salopete cu pantaloni, salopete cu pantaloni cu pieptar, halate, tricouri la baza gâtului și polo etc. În plus, confecționăm și produse promoționale și articole personalizate cu materie proprie sau cu materialele clientului.
Echipamentele confecționate de firma noastră îndeplinesc toate exigențele în domeniu de calitate și rezistență.
Executare tipar
Executare tipar
Realizăm tipare de croitorie pentru orice tip de îmbrăcăminte și pentru orice gamă de mărimi sau personalizate pe dimensiunile clientului și în funcție de cerințele specificate.
Broderie pe materiale textile
Broderie pe materiale textile
Putem aplica broderie pe orice tip de îmbrăcăminte sau alte obiecte din materiale textile, realizate în atelierul nostru de croitorie sau achiziţionate anterior de către client.
Astfel, broderia reprezintă o modalitate elegantă și rezistentă în timp pentru promovarea brandului dumneavostră.

croitorie-horeca-si-uniforme

 

croitorie-la-comanda

 

retus-haine

SC HANDMADE TAILORING OCNA SRL

J24/589/2015
CUI: 34650873

Manager: Vasiliu Calogherato Victor

Tel: 0751 047 230

Adresa: Str. Primăverii, nr. 29 ,corp B, Ocna Șugatag, jud. Maramureș