De mai bine de un deceniu, ASSOC se ocupă cu integrarea socială și sprijinul refugiaților care ajung în România din cauza problemelor cu care se confruntă în țările de origine. În aceste momente critice la nivel global, dar mai ales pentru ucrainieni, ASSOC intervine în vederea oferirii tuturor resurselor necesare celor care au fost nevoiți să își lase în urmă țara, casele sau chiar familiile. Santinela ASSOC a fost reactivată în sprijinul refugiaților din Ucraina.

? Unde ne găsești?
Puncte de informare și de colectare:
Baia Mare, Asociația ASSOC
Str. Lascăr Pană (fostă Rachetei, nr. 3)
Sighetu Marmației
Restaurant Social Kis Pipa
Str. Andrei Mureșan, nr. 3

? DONAȚII

Puteţi face donaţii ca persoană fizică direct în contul bancar al ASSOC.

În acest sens informaţiile necesare unei plăţi sunt următoarele:

Beneficiar: ASOCIATIA ASSOC

Banca Comercială Română

Detalii tranzacţie: „Santinela ASSOC”
Cont bancar RON: RO67 RNCB 0182 0341 2867 0040
Cont bancar EUR: RO71RNCB 0182 0341 2867 0065
Cont bancar USD: RO44RNCB 0182 0341 2867 0066

Donații se pot face și prin PayPal.

Donaţii

? CONTACT
Telefon 0262 222 226
E-mail : assoc@assoc.ro

Santinela ASSOC a luat naștere în contextul pandemic recent, dar iată că își recapătă utilitatea și își mărește forțele și echipa acum, pentru a oferi refugiaților din Ucraina servicii de consiliere, integrare și sprijin oferite de asistenți sociali, psihologi, voluntari și alți experți din echipa asociației noastre.
Cum ne poți ajuta chiar tu?

Facem apel către toate persoanele vorbitoare de limba ucrainiană care ar putea oferi servicii de traducere. Pentru facilitarea oferirii serviciilor de consiliere, dar și a donațiilor, sau îndrumării refugiaților către puncte de cazare, echipa ASSOC are nevoie de persoane care vor reprezenta puntea de legătură între experți și refugiați.

Totodată, echipa ASSOC și-a pus la dispozițiile sediul, unde refugiații vau acces la wi-fi gratuit, psihologi, asistenți sociali, hrană caldă, precum și alimente neperisabile, apă sau haine, în limita fondurilor disponibile. De asemenea, prin grupul de suport, oferim consiliere  și îndrumăm refugiații spre serviciile sociale de care au nevoie.

Nu ezita și alătură-te chiar acum în echipa Santinelei ASSOC! Ești la un telefon distanță de face societatea un loc mai bun și de a oferi ajutor celor care chiar au nevoie în aceste momente dificile.

DISTRIBUIE ARTICOLUL PENTRU CA AJUTORUL SĂ SE CONCRETIZEZE!

Activitatea Santinelei ASSOC poate fi urmărită zilnic pe pagina de Facebook a asociației

https://www.facebook.com/asociatia.assoc