Pentru pregătirea implementării activităților din cadrul proiectului „Maramureș for Ukraine – Development of support for Ukrainian refugees in Maramureș”, am început procesul de selecție a persoanelor care să facă parte din echipa de implementare.

Astfel, în perioada următoare se așteaptă CV-uri pe mailul asociației din partea persoanelor care apreciază că se încadrează profesional pentru următoarele poziții, disponibile pentru 6 luni câte 4 ore/zi:
Manager proiect – Răspunde prin proiect de dezvoltarea sprijinului pentru integrarea refugiaților ucraineni (copii și adulți) în regiunea Maramureș prin crearea unei structuri flexibile de servicii dedicate sprijinirii familiilor de refugiați ucraineni prin servicii directe pentru copii și adulți, prin activități de tip call center și intervenții în echipă mobilă.

Coordonator tehnic – Sprijină managerul de proiect în dezvoltarea sprijinului pentru integrarea refugiaților ucraineni (copii și adulți) în regiunea Maramureș prin crearea unei structuri flexibile de servicii dedicate sprijinirii familiilor de refugiați ucraineni prin servicii directe pentru copii și adulți și prin activități de tip call center și intervenții în echipă mobilă.

Responsabil voluntari – Se implică în crearea unei structuri flexibile de servicii dedicate sprijinirii familiilor de refugiați ucraineni prin servicii directe pentru copii și adulți prin crearea si gestionarea unei retele de voluntari care sa raspunda cat mai multor nevoi ale acestor personae.

Instructor educator – Se implică în crearea unei structuri flexibile de servicii dedicate sprijinirii familiilor de refugiați ucraineni prin servicii directe pentru copii și adulți.
Operator call center – Se implică în crearea unei structuri flexibile de servicii dedicate sprijinirii familiilor de refugiați ucraineni prin servicii directe pentru copii și adulți prin activitati de tip call center.

Asistent social – Crearea unei structuri flexibile de servicii dedicate sprijinirii familiilor de refugiați ucraineni prin servicii directe pentru copii și adulți prin intervenții în echipă mobilă alături de traducător.

Traducator – Crearea unei structuri flexibile de servicii dedicate sprijinirii familiilor de refugiați ucraineni prin servicii directe pentru copii și adulți alături de asistentul social.

Proiectul își propune, cu ajutorul Care, să dezvolte sprijinul acordat pentru integrarea refugiaților ucraineni (copii și adulți) în regiunea Maramureș. Obiectivele proiectului constau în crearea unei structuri flexibile de servicii dedicate sprijinirii familiilor de refugiați ucraineni într-o gamă largă de situații în care acestea se pot afla, prin servicii directe pentru copii și adulți, call center și intervenții în echipă mobile; Implicarea voluntarilor și îmbunătățirea capacității organizațiilor de a ajuta la sustenabilitatea acestor servicii pe termen lung, respective Creșterea vizibilității nevoilor refugiaților ucraineni prin promovarea media.