COMUNICAT – Întâlnire în comunitatea Cheud–Năpradea, în cadrul proiectului “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD – Servicii integrate pentru o viață demnă”

By octombrie 17, 2017 Comunicate de presă

În data de 06.10.2017 a fost organizată întâlnirea cu membrii comunității din Cheud, Comuna Năpradea. La întâlnire au luat parte oficialitățile locale – parteneri în proiect, membrii echipei de implementare și o parte din comunitatea romă, comunitate beneficiară în cadrul proiectului. În cadrul întâlnirii au fost recapitulate rolurile partenerilor în proiect, respectiv serviciile ce se vor dezvolta și adresa comunității.

Părțile implicate în proiect sunt: Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar iar ca parteneri, Comuna Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea.

Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD – Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.

Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 18.544.177,26 lei.
Proiectul se va implementa pe parcursul a trei ani, în perioada 27.09.2017 – 26.09.2020, în localitatea Cheud, județul Sălaj.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.rowww.runv.ro.