Au fost zile de muncă multă în Centrul de Zi, unde în ultimele două săptămâni au fost turnate în forme aproape 600 de podoabe de Crăciun, pictate și împachetate pentru un eveniment la care ASSOC va fi prezent în acest weekend, oferind meniul de prânz participanților la TEDxBaiaMare, dar și un mic suvenir.

Partea culinară le-a revenit colegilor din cadrul Restaurant Social & Catering ASSOC, care au experiență suficientă ca să poată asigura un meniu sănătos și bun celor 600 de oameni prezenți în sală, iar partea sufletească au preluat-o tinerii cu dizabilități din Centrul de Zi ASSOC, pentru care confecționarea podoabelor a presupus efort, dar și multă bucurie.

Realizarea suvenirurilor a fost posibilă prin dăruirea coordonatorilor Centrului de Zi, Ela Lendeczki și Iza Cosar, a voluntarei noastre devotate Constanța Meteș, a harnicelor Anite 🙂, a lui Florin, care demonstrează cum poți să îți învingi soarta crudă, a tuturor tinerilor cu dizabilități care s-au străduit cât au putut de bine, precum și a partenerilor noștri constanți de la BSG Amanet & Exchange.

Efortul depus a fost făcut cu zâmbetul pe buze, iar de el se vor putea bucura participanții la TEDxBaiaMare. Tuturor, ASSOC le va dărui câte o podoabă de Crăciun, cu invitația de a face o faptă bună, pentru că din bucurii mărunte se construiesc lucruri mari. Uniți în fapte bune, creăm viitorul!