Meniul din Restaurant Social & Catering este preparat cu apa Kangen

By aprilie 1, 2019Știri și evenimente

Meniul din Restaurant Social & Catering ASSOC este preparat, toată luna aprilie, cu Apa Kangen, o apă alcalină, antioxidantă și micro-structurată. Restaurantul Social ASSOC este singura unitate de alimentație publică din Maramureș și una dintre puținele din țară care au decis să utilezeze în bucătărie apa cu proprietăți terapeutice.

Personalul din Restaurant Social & Catering ASSOC a primit informații despre aparatele „Apa Kangen”, iar de astăzi apa a fost folosită la prepararea supelor, dar și a felurilor de bază și băuturilor. Arpad Ciorba, managerul unității de alimentație publică, spune că inițiativa Restaurantului Social se înscrie în obiectivul ASSOC de promovare a unei vieți sănătoase.

“Am fost printre primii care au introdus în meniu preparate raw vegan, după ce am constatat că oamenii au nevoie de mâncare sănătoasă. În activitatea noastră socială, ne confruntăm cu cazuri grave, oameni cu dizabilități sau bolnavi care urmează regimuri alimentare stricte. Oricare dintre noi trebuie să acordăm atenție la ce mâncăm, iar prin decizia de a găti cu apă Kangen ne-am gândit că putem să creștem calitatea preparatelor, să le facem mai bune, dar și mai sigure”, a declarat Arpad Ciorba.

Apa Kangen este Certificată Medical de Ministerul Sănătății al Japoniei și are ca beneficii: curățarea colonului, accelerarea metabolismului și prelungirea vieții. Aceasta este produsă cu ajutorul unui aparat de filtrare al firmei japoneze Enagic, reprezentată în Baia Mare de Bota Mirela (Contact – str. Vasile Alecsandri, nr. 43; Tel. – 0754 706 040).

Tipuri de apă Kangen
pH 11,5 – pentru curățat alimente etc.
pH de 9,5 – pentru băut
pH de 9 – pentru băut
pH de 8,5 – pentru băut
pH de 6 (beauty) – pentru îngrijire personală
pH de 2,5 (apă acidă) – pentru curățenie și tratarea rănilor