Membrii ASSOC, solidari cu românii care vor autostrăzi

By martie 15, 2019Știri și evenimente

Membrii Asociației ASSOC au întrerupt activitatea vineri, 15 martie, de la ora 15.00, iar timp de un sfert de oră au fost alături de angajați și antreprenori din toată țara.

Oamenii au ieșit în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea față de infrastructura rutieră deficitară, pentru lipsa autostrăzilor și siguranței în trafic. Sunt convinși că nu se vor schimba lucrurile, dar este un semnal de alarmă pentru Guvernul României.

În Baia Mare, mai multe companii și-au manifestat solidaritatea cu inițiativa”România vrea autostrăzi”, lansată de omul de afaceri moldovean Ștefan Mandachi. De asemenea, oameni simpli au ieșit în Piața Revoluției cu pancarte, iar șoferi aflați în trafic au tras pe dreapta mașinile pe durata acțiunii de protest.

ASSOC s-a alăturat protestului inițiat de Stefan Mandachi, iar împreună cu membrii asociației noastre au făcut același lucru și colaboratorii prezenți la o întâlnire pe tema asistenței sociale. Activitatea a fost întreruptă cu acordul celor care i-am avut invitați la dezbatere.

În mod sugestiv, colegii din ASSOC, partenerii noștri și numeroși băimăreni au decis să stea în loc, pentru 15 minute, pentru ca România să progreseze. Mulțumim tuturor celor care vineri, 15 martie, la ora 15.00, preț de 15 minute au decis că e important să își facă vizibilă dorința de a avea o țară mai bună.

Protesul, reflectat în presa locală