ASOCIAȚIA CENTRUL DE ARHIVARE VINGA are ca domeniu de activitate prestarea de servicii complete de arhivare. Înfiinţată în comuna Vinga, judeţul Arad, asociaţia îşi desfăşoară activitatea atât în mediul rural, cât şi în mediul urban, în judeţul Arad şi judeţele limitrofe

 

Domeniul de activitate

Servicii complete şi profesioniste – vă oferim servicii complete de arhivare, de la preluarea şi ordonarea documentelor dvs. până la arhivarea electronică şi managementul arhivelor, cu personal calificat şi profesionist.

Acces rapid la documente – vă asigurăm de întregul nostru suport pentru accesul rapid la documentele dvs, încercând să onorăm toate cererile de eliberare/consultare documente arhivate în maxim 1 zi lucrătoare.

Siguranţa permanentă a arhivelor – documentele dvs. vor fi în siguranţă dacă alegeţi să le depozitaţi la noi, organizaţia noastră respectând reglementările în domeniu şi urmărind asigurarea în permanenţă a siguranţei arhivelor.

 

Servicii

Servicii de arhivare a documentelor

Oferim servicii de preluare a arhivei, în orice stare s-ar afla aceasta, ordonarea şi inventarierea dosarelor. Inventarierea dosarelor va fi făcută pe compartimente, pe ani și termene de păstrare, într-un registru de inventar, apoi fiind introdusă în sistemul nostru informatic.

Servicii de arhivare electronică

Oferim servicii de scanare și organizare a documentelor în fișiere, acest tip de arhivare fiind deosebit de util în cazul documentelor des utilizate şi cu termen foarte mare de păstrare. În acest fel se evită uzarea și distrugerea documentelor cauzate de răsfoirea repetată, în plus economisindu-se timp prin accesarea facilă şi rapidă a informației dorite de pe un calculator.

Servicii de transport

Pe lângă serviciile de arhivare propriu-zisă, asigurăm şi preluarea și transportarea arhivelor de la sediul clientului în condiții de securitate. Livrarea și ridicarea dosarelor se face în baza unei solicitări în scris şi a unui proces verbal de predare-primire.

Servicii de depozitare

Acestea presupun depozitarea documentelor în spații special amenajate și utilate, organizate corespunzător în cutii speciale. De asemenea, vă oferim servicii de administrare a arhivei depozitate la noi.

Angajaţii noştri sunt calificaţi în meseriile de arhivar, arhivist sau legător manual, respectând în totalitate normele legale în vigoare

Contact

Manager SES – Tulcan Rodica

tel. 0787.603.113

e-mail contact@centruarhivare-ar.ro

www.centruarhivare-ar.ro

logo-10