4

SC CENTRU CONTRACTARE SERVICII ARHIVARE RURAL SRL are ca domeniu de activitate prestarea de servicii complete de arhivare. Înfiinţată în comuna Sântandrei, judeţul Bihor, aflată la o distanță de aproximativ 7 kilometri de municipiul Oradea, firma noastră îşi desfăşoară activitatea atât în mediul rural, cât şi în mediul urban, în judeţul Bihor şi judeţele limitrofe.

Domeniul de activitate

Servicii complete şi profesioniste – vă oferim servicii complete de arhivare, de la preluarea şi ordonarea documentelor dvs. până la arhivarea electronică şi managementul arhivelor, cu personal calificat şi profesionist.

Acces rapid la documente – vă asigurăm de întregul nostru suport pentru accesul rapid la documentele dvs, încercând să onorăm toate cererile de eliberare/consultare documente arhivate în maxim 1 zi lucrătoare.

Siguranţa permanentă a arhivelor – documentele dvs. vor fi în siguranţă dacă alegeţi să le depozitaţi la noi, organizaţia noastră respectând reglementările în domeniu şi urmărind asigurarea în permanenţă a siguranţei arhivelor.

Lista completa de servicii

servicii_arhivare_documente

Servicii de arhivare a documentelor

Oferim servicii de preluare a arhivei, în orice stare s-ar afla aceasta, ordonare şi inventariere a dosarelor. Inventarierea dosarelor va fi făcută pe compartimente, pe ani și termene de păstrare, într-un registru de inventar care va fi introdus în sistemul nostru informatic.

servicii_arhivare_electronica

Servicii de arhivare electronică

Vă punem la dispoziție servicii de scanare și organizare a documentelor în fișiere, acest tip de arhivare fiind foarte util mai ales în cazul documentelor des utilizate şi cu termen lung de păstrare. În acest fel se evită uzarea și distrugerea documentelor cauzate de răsfoirea repetată, economisindu-se și timp prin accesarea facilă şi rapidă a informației dorite de pe un calculator.

servicii_transport

Servicii de transport

Pe lângă serviciile de arhivare propriu-zisă, asigurăm şi preluarea și transportul arhivelor de la sediul clientului în condiții de securitate. Livrarea și ridicarea dosarelor se face în baza unei solicitări în scris şi a unui proces verbal de predare-primire.

servicii_depozitare

Servicii de depozitare şi administrare

Vă oferim servicii de depozitare a arhivei în spații amenajate, utilate special și organizate corespunzător în cutii speciale. În plus, vă punem la dispoziție și servicii de administrare a arhivei pe care o depozitați la noi de la simpla depozitare până la proiecte integrate și proiecte speciale bazate pe criterii legale stricte.

SC CENTRU CONTRACTARE SERVICII ARHIVARE RURAL SRL, ca structură de economie socială, îşi doreşte asigurarea unui mediu de lucru plăcut şi valorizant pentru angajaţii săi, bazat pe respectul angajaţilor şi a muncii lor.

Contact

Manager SES – Rotter Alexandru

tel. 0771.377.960

e-mail contact@centruarhivare-bh.ro

www.centruarhivare-bh.ro

logo-11