Centrul Meditații Vișeu este o structură de economie socială înființată cu scopul de a-i ajuta pe elevii din comunitate să aprofundeze cunoștințele acumulate la orele de curs dar, totodată, de a le oferi acestora o serie de activități prin care să își descopere diferite abilități sau să se dezvolte în plan personal.

Asociația Centrul Socio-Educațional Vișeu de Jos oferă meditații la limba română și matematică pentru elevii din ciclul primar și gimnazial, respectiv la limba engleză, nivel începător, mediu și avansat. La cerere, se pot organiza grupe de pregătire la limba română și matematică pentru elevii de liceu sau pentru cei care urmează să susțină Bacalaureatul, iar la limba engleză, pregătire pentru diferite examene și atestate internaționale.

Programul centrului de meditații mai include un program after school dedicat școlarilor din ciclul primar, activități culturale și recreative, precum excursii, tabere, vizite la diferite muzee, instituții culturale sau obiective istorice, dar și o serie de cursuri și ateliere de dezvoltare personală (consiliere vocațională, „Învață să reușești”, pronunția prin joc, sfaturi și metode pentru a învăța eficient).

Instruirea elevilor care participă la programele de pregătire organizate de centrul de meditații se va face la cele mai înalte standarde, în condițiile în care acesta beneficiază de cele mai performante dotări: tablă interactivă, flipchart, laptop, imprimantă, videoproiector, laminator, sistem audio.

Centrul Meditații Vișeu este o structură de economie socială (SES) care face parte din proiectul „Economia socială – instrument de creștere a calității vieții”. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, axa prioritară nr. 6 „Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenție 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale”.

Echipa

„Suntem cei care te vom învăța să reușești. Noi punem pasiune în tot ceea ce facem”

Profesori cu înalte calificări obținute la universități de prestigiu din țară, cu o bogată experiență pedagogică și numeroase reușite la concursuri și examene de admitere le ghidează pașii elevilor care aleg să se pregătească la centrul Meditații Vișeu.

Dascălii din cadrul centrului de meditații se ghidează după principiul care spune că fiecare om e unic în felul său și, astfel, fiecare reușește să învețe după metode diferite, motiv pentru care utilizează metode moderne de predare, centrate pe elev.

Având în vedere pregătirea și rezultatele care îi recomandă pe profesori, dar și metodele de predare utilizate, părinții au garanția că, participând la meditațiile din centru, copiii lor își dezvoltă cele mai bune abilități, competențe și cunoștințe, alături de cadre didactice competente.

Tarife

Centrul Socio-Educațional Vișeu de Jos oferă meditații la limba română și matematică pentru elevii din ciclul primar și gimnazial, respectiv la limba engleză, nivel începător, mediu și avansat. La cerere, pregătește și elevii de liceu. De asemenea, mai există un after school dedicat școlarilor din ciclul primar, și se organizează activități culturale și recreative.

Meditații Vișeu practică tarife modice, în așa fel încât chiar și copiii din familii cu venituri modeste să poată beneficia de pregătire școlară suplimentară. Echipa centrului oferă meditații atât individual, cât și pentru grupuri, dar nu mai mari de 12 elevi.

Meditații individuale:

 • 50 lei/oră – meditație individuală

Meditații de grup:

 • 10 lei/oră – meditații pentru grupuri de minimum 5 copii

Abonamente lunare:

 • 40 lei/lună – pentru o materie aleasă (include 4 ore/lună* matematică, română, engleză)
 • 30 lei/ lună – pentru abilități practice (4 sedințe/lună* origami, tehnica quilling)

*Grupurile constituite vor fi de maximum 10 -12 elevi

Servicii psihologice:

 • 10 lei/ședința –  dezvoltare personală și consiliere psihologică
 • 10 lei/ședința – logopedie

Ateliere:

 • 15 lei/atelier* – ateliere de consiliere vocațională (orientare în carieră)
 • 15 lei/atelier* – ateliere de dezvoltare personală – metode de învățare eficiente

* Atelierele se vor forma la cererea doritorilor și vor include, în general, 2 sedințe de grup

Alte ateliere (la cerere):

 • șah
 • sculptură în lemn și pirogravat
 • teatru
 • desen

CONTACT pentru informații și înscrieri

 • E-mail oficial: contact@meditatiiviseu.ro
 • E-mail alternativ: centrusocioeducational@yahoo.com
 • Telefon: 0755.469136
 • Adresă: Vișeu de Jos, nr. 1110
 • Incinta Școlii Generale Vișeu de Jos