servicii

SC SAFE ARCHIVE NORD SRL, cu sediul în comuna Groși, județul Maramureș, la doar 5 km de municipiul Baia Mare, pune la dispoziție o gamă completă de servicii de arhivare pentru orice tip de afacerei sau instituţii.

Misiunea structurii este aceea de a furniza servicii de calitate și de a asigura în permanenţă securitatea informației clienților, astfel, documentele sunt în deplină siguranță, accesibile și în conformitate cu legislația în vigoare.

Scurta descriere a domeniului de activitate

Structura se  adreseaza societăților comerciale, organizațiilor non-profit sau instituțiilor din municipiul Baia Mare și de pe întreg teritoriul județului Maramureș, dar și celor din județele învecinate, atât din mediul urban, cât și din cel rural.

  • calitate superioară a serviciilor și acces rapid la documente – serviciile oferite răspund unor standarde profesionale ridicate în ceea ce privește activitatea arhivistică și facilitează accesul rapid la documente;
  • gamă variată de servicii – structura pune la dispoziție soluții integrate de legătorie și depozitare care susțin întregul ciclu de viață al informației unei companii;
  • standarde ridicate în securitate –siguranța garantata a documentelor și arhivelor care sunt lasate în grijă, centrul de arhivare respectând toate reglementările din domeniu;

 

Lista completa de servicii

Servicii de arhivare a documentelor Organizarea corectă a arhivei, depozitarea acesteia în spații autorizate, accesul rapid la documente, evidența accesarii arhivei și securitatea documentelor.
Servicii de arhivare electronică Pentru a facilita accesul rapid şi eficient la documentele arhivate, dar şi pentru a proteja documentele sensibile, Safe Archive Nord ofera servicii de scanare și organizare electronică a acestora.
Servicii de transport Este pusa la dispoziție transportul arhivei sub supravegherea unui personal specializat de la preluarea şi până la livrarea documentelor. Toate preluările şi livrările de arhivă se fac pe bază de comandă şi proces verbal de predare-primire, astfel că arhiva este în permanenţă în siguranţă.
Servicii de depozitare Este asigrata depozitarea arhivei în spații amenajate, utilate special și organizate corespunzător în cutii speciale. În plus, sunt puse la dispoziția clientului și servicii de administrare a arhivei .
Servicii de legătorie documente Oferia servicii de legătorie documente în vederea arhivării, la sediul SES-ului sau la sediul clientului, în conformitate cu legislația în vigoare și cu cerințele.
Servicii de distrugere La expirarea termenului de păstrare legal (între 1 şi 100 de ani), documentele se scot din arhivă și se distrug securizat conform cerințelor legale impuse de fiecare tip de informație în parte.
Eliberarea de copii sau                   adeverinţe Eliberarea de copii, adeverinţe, extrase şi certificate în condiţiile impuse de lege.

Scurta explicatie despre caracterul social al activitatii

Toţi angajaţii sunt calificaţi în meseriile de arhivist, arhivar si legător manual, prin cursuri de calificare şi schimburi de experienţă la EAD – Empresa de Arquivo de Documentação, SA Portugalia, respectând în totalitate normele legale în vigoare;

Persoana de contact

Manager SES – Daniel Pop

Tel : 0757.921.637

E-mail contact@arhivarenord.ro

www.arhivarenord.ro