2

SC SAFE ARCHIVE SRL, cu sediul în Oradea, județul Bihor,  pune la dispoziție servicii profesionale de arhivare, oferindu atât servicii de arhivare clasică, cât și soluții de digitizare a documentelor și de arhivare a copiilor electronice ale documentelor fizice.

 

Scurta descriere a domeniului de activitate

  • calitate superioară a serviciilor și acces rapid la documente –serviciile oferite răspund unor standarde profesionale ridicate în ceea ce privește activitatea arhivistică și facilitează accesul rapid la documente;

  • gamă variată de servicii – structura ofera soluții integrate de legătorie și depozitare care susțin întregul ciclu de viață al informației unei companii;

  • costuri avantajoase –asigurarea celor mai avantajoase prețuri pentru serviciile oferite;

  • standarde ridicate în securitate – este asigurată în permanență siguranța documentelor și arhivelor, centrul de arhivare respectând toate reglementările din domeniu.

 

Lista completa de servicii

Servicii de arhivare a documentelor

SC SAFE ARCHIVE SRL ofera servicii de arhivare fizică, în funcție de nevoile și cerințele firmei sau organizației și în conformitate cu cerințele legislative pentru documentele de birou și alte arhive fizice. Acestea includ lucrări de pregătire în vederea scanării (desfacere dosare, scos capse, ghilotinare margini), selecția, organizarea, conservarea, depozitarea și scanarea documentelor.

 

Servicii de arhivare electronică

Arhivarea electronică presupune transformarea documentelor din arhiva fizică existentă în imagini prin scanare de mare viteză și transpunerea acestora într-o arhivă electronică.

Arhivarea electronică de documente presupune:

analizarea arhivei fizice (suport hârtie) și a arhivei de documente electronice (suport vizual) existentă;

scanarea și captura documentelor din unități arhivistice;

indexarea informației care a fost scanată și preluată electronic (după cuvinte cheie sau conținut);

stocarea și arhivarea informațiilor într-un mediu electronic, în condiții de securitate.

 

Servicii de transport

Asigură transportul arhivei în deplină siguranță de catre personal specializat de la preluarea şi până la livrarea documentelor. Toate preluările şi livrările de arhivă se fac pe bază de comandă şi proces verbal de predare-primire, astfel că arhiva este în permanenţă în siguranţă.

 

Servicii de stocare și administrare documente

SC SAFE ARCHIVE SRL ofera servicii de stocare a arhivei în spații amenajate, utilate special și organizate corespunzător în cutii speciale. În plus, pune  la dispoziția clientului și servicii de administrare a arhivei pe care o depoziteaza de la simpla depozitare până la proiecte integrate și proiecte speciale bazate pe criterii legale stricte.

 

Servicii de legătorie documente

Servicii de legătorie documente în vederea arhivării, la sediul structurii sau la sediul clientului, în conformitate cu legislația în vigoare și cu cerințele pe care le are acesta.

 

Servicii de distrugere

securizată a  documentelor

Documentele se scot din arhivă la expirarea termenului de păstrare legal (între 1 şi 100 de ani), și se distrug securizat conform cerințelor legale impuse de fiecare tip de informație în parte.

Eliberarea de copii sau     adeverinţe

Pe perioada de stocare a documentelor în arhiva, este asigurat serviciul de eliberare de copii, adeverinţe, extrase şi certificate în condiţiile impuse de lege.

Angajaţii sunt calificaţi în meseriile de arhivar, arhivist sau legător manual, respectând în totalitate normele legale în vigoare;

 

 

Contact

Manager SES – Giurgiuman Anca

tel. 0734.215.298

e-mail contact@arhivarebihor.ro

www.arhivarebihor.ro

 

logo-01