logo-12

SC SAFE ARCHIVE NORD SRL, cu sediul în comuna Groși, județul Maramureș, la doar 5 km de municipiul Baia Mare, pune la dispoziție o gamă completă de servicii de arhivare pentru orice tip de afacerei sau instituţii.

Misiunea structurii este aceea de a furniza servicii de calitate și de a asigura în permanenţă securitatea informației clienților, astfel, documentele sunt în deplină siguranță, accesibile și în conformitate cu legislația în vigoare.

Scurta descriere a domeniului de activitate

Structura se  adreseaza societăților comerciale, organizațiilor non-profit sau instituțiilor din municipiul Baia Mare și de pe întreg teritoriul județului Maramureș, dar și celor din județele învecinate, atât din mediul urban, cât și din cel rural.

  • calitate superioară a serviciilor și acces rapid la documente – serviciile oferite răspund unor standarde profesionale ridicate în ceea ce privește activitatea arhivistică și facilitează accesul rapid la documente;
  • gamă variată de servicii – structura pune la dispoziție soluții integrate de legătorie și depozitare care susțin întregul ciclu de viață al informației unei companii;
  • standarde ridicate în securitate –siguranța garantata a documentelor și arhivelor care sunt lasate în grijă, centrul de arhivare respectând toate reglementările din domeniu;

Lista completa de servicii

Servicii de arhivare a documentelor Organizarea corectă a arhivei, depozitarea acesteia în spații autorizate, accesul rapid la documente, evidența accesarii arhivei și securitatea documentelor.
Servicii de arhivare electronică Pentru a facilita accesul rapid şi eficient la documentele arhivate, dar şi pentru a proteja documentele sensibile, Safe Archive Nord ofera servicii de scanare și organizare electronică a acestora.
Servicii de transport Este pusa la dispoziție transportul arhivei sub supravegherea unui personal specializat de la preluarea şi până la livrarea documentelor. Toate preluările şi livrările de arhivă se fac pe bază de comandă şi proces verbal de predare-primire, astfel că arhiva este în permanenţă în siguranţă.
Servicii de depozitare Este asigrata depozitarea arhivei în spații amenajate, utilate special și organizate corespunzător în cutii speciale. În plus, sunt puse la dispoziția clientului și servicii de administrare a arhivei .
Servicii de legătorie documente Oferia servicii de legătorie documente în vederea arhivării, la sediul SES-ului sau la sediul clientului, în conformitate cu legislația în vigoare și cu cerințele.
Servicii de distrugere La expirarea termenului de păstrare legal (între 1 şi 100 de ani), documentele se scot din arhivă și se distrug securizat conform cerințelor legale impuse de fiecare tip de informație în parte.
 Eliberarea de copii sau                         adeverinţe Eliberarea de copii, adeverinţe, extrase şi certificate în condiţiile impuse de lege.

Scurta explicatie despre caracterul social al activitatii

Toţi angajaţii sunt calificaţi în meseriile de arhivist, arhivar si legător manual, prin cursuri de calificare şi schimburi de experienţă la EAD – Empresa de Arquivo de Documentação, SA Portugalia, respectând în totalitate normele legale în vigoare;

Persoana de contact

Manager SES – Daniel Pop

Tel : 0757.921.637

E-mail: contact@arhivarenord.ro.

www.arhivarenord.ro

logo-01

SC SAFE ARCHIVE SRL, cu sediul în Oradea, județul Bihor,  pune la dispoziție servicii profesionale de arhivare, oferindu atât servicii de arhivare clasică, cât și soluții de digitizare a documentelor și de arhivare a copiilor electronice ale documentelor fizice.

Scurta descriere a domeniului de activitate

  • calitate superioară a serviciilor și acces rapid la documente –serviciile oferite răspund unor standarde profesionale ridicate în ceea ce privește activitatea arhivistică și facilitează accesul rapid la documente;
  • gamă variată de servicii – structura ofera soluții integrate de legătorie și depozitare care susțin întregul ciclu de viață al informației unei companii;
  • costuri avantajoase –asigurarea celor mai avantajoase prețuri pentru serviciile oferite;
  • standarde ridicate în securitate – este asigurată în permanență siguranța documentelor și arhivelor, centrul de arhivare respectând toate reglementările din domeniu.

Lista completa de servicii

 

Servicii de arhivare a documentelor SC SAFE ARCHIVE SRL ofera servicii de arhivare fizică, în funcție de nevoile și cerințele firmei sau organizației și în conformitate cu cerințele legislative pentru documentele de birou și alte arhive fizice. Acestea includ lucrări de pregătire în vederea scanării (desfacere dosare, scos capse, ghilotinare margini), selecția, organizarea, conservarea, depozitarea și scanarea documentelor.

 

Servicii de arhivare electronică Arhivarea electronică presupune transformarea documentelor din arhiva fizică existentă în imagini prin scanare de mare viteză și transpunerea acestora într-o arhivă electronică.

Arhivarea electronică de documente presupune:

analizarea arhivei fizice (suport hârtie) și a arhivei de documente electronice (suport vizual) existentă;

scanarea și captura documentelor din unități arhivistice;

indexarea informației care a fost scanată și preluată electronic (după cuvinte cheie sau conținut);

stocarea și arhivarea informațiilor într-un mediu electronic, în condiții de securitate.

Servicii de transport Asigură transportul arhivei în deplină siguranță de catre personal specializat de la preluarea şi până la livrarea documentelor. Toate preluările şi livrările de arhivă se fac pe bază de comandă şi proces verbal de predare-primire, astfel că arhiva este în permanenţă în siguranţă.
Servicii de stocare și administrare documente SC SAFE ARCHIVE SRL ofera servicii de stocare a arhivei în spații amenajate, utilate special și organizate corespunzător în cutii speciale. În plus, pune  la dispoziția clientului și servicii de administrare a arhivei pe care o depoziteaza de la simpla depozitare până la proiecte integrate și proiecte speciale bazate pe criterii legale stricte.
Servicii de legătorie documente Servicii de legătorie documente în vederea arhivării, la sediul structurii sau la sediul clientului, în conformitate cu legislația în vigoare și cu cerințele pe care le are acesta.
Servicii de distrugere

securizată a  documentelor

Documentele se scot din arhivă la expirarea termenului de păstrare legal (între 1 şi 100 de ani), și se distrug securizat conform cerințelor legale impuse de fiecare tip de informație în parte.
Eliberarea de copii sau               adeverinţe Pe perioada de stocare a documentelor în arhiva, este asigurat serviciul de eliberare de copii, adeverinţe, extrase şi certificate în condiţiile impuse de lege.

Scurta explicatie despre caracterul social al activitatii

Angajaţii sunt calificaţi în meseriile de arhivar, arhivist sau legător manual, respectând în totalitate normele legale în vigoare;

Persoana de contact

Manager SES – Giurgiuman Anca

tel. 0734.215.298

e-mail contact@arhivarebihor.ro

www.arhivarebihor.ro