homepage (1)

Societatea FAIN DESIGN, cu sediul în comuna Groşi, judeţul Maramureş, vă oferă servicii complete de design publicitar la cel mai înalt nivel de creativitate.

Punem în centrul preocupărilor noastre creativitatea designerilor, considerând că 90% din succesul comunicării unui mesaj depinde de reuşita conceptului grafic.

FAIN DESIGN are ca domeniu de activitate prestarea de servicii complete de design publicitar, de la logo şi printuri până la webdesign. Înfiinţată în comuna Groşi, judeţul Maramureş, la doar 5 km de municipiul Baia Mare, firma noastră se adresează clienţilor din judeţ şi din împrejurimi, cu profesionalism şi promptitudine.

De ce sa alegeţi FAIN DESIGN

  • Vă propunem un concept amplu de comunicare, nu doar design grafic scos din context – o comunicare eficientă presupune unitate şi coerenţă a mesajului, astfel că în munca noastră urmărim obţinerea echilibrului între identitatea şi obiectivele organizaţiei, mediul în care activează aceasta şi aşteptările clientul final;

  • Unicitatea lucrărilor grafice – punem preţ pe creativitatea şi pe utilitatea fiecărei lucrări

  • Abordare personalizată – serviciile noastre sunt adaptate nevoilor organizaţiei dvs., astfel că vă livrăm concepte grafice personalizate şi valoare adaugată pură.

Viziunea propusă de FAIN DESIGN este de a oferi servicii de design într-o manieră personalizată, simplă, directă şi familiară, fără aerul oficial şi sofisticat impus de marile agenţii, astfel încât clienţii să beneficieze de o valoare adaugată în sine prin elementele grafice pe care le vor utilize în procesul de promovare al organizaţiilor lor.

Misiunea echipei FAIN DESIGN este de a face accesul clienţilor mai uşor la un design de calitate şi apropiat de specificul fiecăruia, fără proceduri complexe şi costuri suplimentare.

Despre economia socială

FAIN DESIGN a fost înființată în anul 2015 ca structură de economie socială (SES) prin Proiectul „Economie socială – implicare și responsabilitate” finanţat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”. Proiectul îşi propune promovarea conceptului de economie socială în regiunile Nord-Vest, Nord-Est, Centru şi Vest ca instrument de valorizare a resurselor comunităţii.

Economia socială s-a dezvoltat din necesitatea de a găsi soluţii noi şi inovatoare pentru unele probleme sociale, economice sau de mediu ale comunităţilor şi membrilor acestora. Scopul său principal, spre deosebire de economia de piaţă, nu este obţinerea de profit, ci îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi oferirea de noi oportunităţi persoanelor dezavantajate sau din categorii vulnerabile.

FAIN DESIGN, ca structură de economie socială, îşi doreşte asigurarea unui mediu de lucru plăcut şi valorizant pentru angajaţii săi, bazat pe respectul angajaţilor şi a muncii lor

 

Întelegem că elementele de design trebuie să fie integrate într-un concept şi acesta extins şi implementat la toate elementele de comunicare. De reuşita  acestei integrari depinde valoarea identităţii vizuale a unei organizaţii şi, în cele din urmă, succesul acesteia în piaţă.

De aceea, echipa noastră caută cele mai creative formule vizuale care pot surprinde, atrage şi convinge potenţialii clienţi sau colaboratori ai organizaţiilor care apelează la serviciile noastre.

 Logo-ul unei organizaţii, indiferent că vorbim de firme, instituţii sau ONG-uri, este principalul element identitar cu care operează aceasta. De aceea, el trebuie să exprime esenţa  activităţii şi a oamenilor acestei organizaţii.

Aşadar, la noi, înainte de orice linie grafică, echipa studiază în profunzime identitatea organizaţiei pentru ca în creaţia logo-ului să fie surprinse elementele cheie şi acesta să aibă în acelaşi timp suficientă putere de comunicare în mediul în care operează. Formele grafice, proporţia dintre acestea, cromatica şi integrarea acestora cu celelalte medii grafice sunt trecute prin filtrul creativ si analitc al echipei noastre.

 Întelegem că designul pentru materialele printate este un act care implică o maximă responsabilitate. În procesul de creaţie, căutăm în permanenţă echilibrul şi eleganţa în elementele de compoziţie astfel încât materialul final să poată comunica facil şi atractiv elementele propuse.

În plus, cu cât mai creativ şi inteligent este design-ul propus, cu atât mai puţină hârtie va fi necesară pentru a construi un material de prezentare. În acest fel, echipa noastră contribuie la protejarea mediului înconjurător construind concepte grafice inteligente care să limiteze cantitatea de hârtie folosită la minimum posibil, fără a scădea calitatea mesajului.

 Într-o lume în care prezenţa web reprezintă a doua identitate, a avea un site reuşit inseamnă a te îmbrăca frumos, corect şi cochet. De aceea noi propunem clienţilor „să se îmbrace” cu un website creat de noi, o garanţie a bunul gust, a echilibrului şi a unicităţii.

Vă propunem formule vizuale purtătoare de creativitate şi stil, în ton cu tendinţele din infinita lume a internetului şi în acelaşi timp ergonomice şi comode la utiliza

CONTACT

SC SERVICII DE MARKETING GROŞI SRL

CUI 34377740, J24/363/2015
Manager – Hotima Alexandru
Tel: 0745.858.625
Adresa: Sat Groşi, Comuna Groşi, nr. 73, jud Maramureş
E-mail: contact@marketing-ecosoc.ro

desprenoi