Bursa locurilor de munca pentru persoane cu dizabilitati – 21 februarie 2012

By februarie 16, 2012 decembrie 7th, 2015 Știri și evenimente

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂŢI

Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC a organizat în cadrul proiectului „RESCUE – Înființarea unei Rețele de Economie Socială destinată integrării profesionale a persoanelor cu dizabilități, pornind de la experiențe și bune practici în Uniunea Europeană”, Bursa locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilități.

Evenimentul a avut loc astăzi, 21 februarie 2012, la Biblioteca Judeţeană ,,Petre Dulfu“ din Baia Mare, str. Independenţei nr. 4B începând cu ora 09.00.

Scopul evenimentului a fost integrarea persoanelor cu dizabilități pe piața muncii.

La eveniment au participat 15 agenți economici, cu o ofertă totală de 81 locuri de muncă pentru persoane cu dizabilități și aproximativ 170 de candidați, dintre care 98 au fost înscriși pe listele firmelor participante pentru viitoare interviuri.

Bursa a fost urmată de o Masă Rotundă având ca temă “Integrarea profesională a persoanelor cu dizabilități”: au fost prezentate modele de bună practică privind integrarea profesională a persoanelor cu dizabilități la nivel local și internațional, conceptul de economie socială și de evaluare obiectivă a capacității de muncă a persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul s-a desfășurat cu suportul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Maramureș.

Comunicat de presa

Afis eveniment

Comunicat de presa post eveniment

Galerie foto